Oznámenie o začatí prevádzky hygiene
pre bary, kaviarne, potraviny a preberané prevádzky do 24 hodín za 249€ s DPH. Pre HACCP dokumentáciu k otvoreniu prevádzky kliknite sem
Napísali o nás:
Ak chcete otvoriť bar, kaviareň, potraviny alebo inú prevádzku, v ktorej nebudete variť potrebujete to ohlásiť hygiene, resp. regionálnemu úradu verejného zdravotníctva. Vzťahuje sa to aj na reštaurácie, ktoré po niekom preberáte. Ohlásenie musíte vykonať dokonca aj v prípade ak plánujete ambulantný predaj potravín, pokrmov alebo nápojov.
Vypracujeme potrebné dokumenty a podáme oznámenie o začatí prevádzky priestorov na príslušný úrad verejného zdravotníctva. Pri otvorení / začatí prevádzky bez ohlásenia vám hrozí pokuta až do výšky 20 000 €.
Rýchlo do 24 hodín, bez skrytých poplatkov
Odkiaľkoľvek, bez nutnosti návštevy
Profesionálne, každý člen tímu má právne vzdelanie
Prečítajte si prečo si klienti vyberajú naše služby
Chcete pomôcť?
Pomohli sme už vyše 10500 spokojným firmám a živnostníkom.
Pomôžeme aj Vám! Nech sa páči:
Kliknutím na otázku zobrazíte odpoveď
Články z nášho blogu na túto tému
Hygiena a prevádzka sú pri podnikaní „nerozlučná dvojica.“ Pri začatí prevádzky (či už sa jedná o gastro prevádzku, kaviareň, potraviny alebo akúkoľvek inú prevádzku) je takmer vždy potrebné schválenie resp…
HACCP je preventívny systém zameraný na zabezpečenie bezpečnosti potravín od primárnej výroby až po konečného spotrebiteľa. Každý prevádzkovateľ, ktorý manipuluje s potravinami, či už v gastrosegmente…
Povolenie na predaj alkoholu je pre mnohých nevyhnutné k ich podnikaniu. Vydáva ho colný úrad príslušný podľa kraja, v ktorom má žiadateľ o jeho vydanie sídlo. V posledných rokoch sa proces vydania…
This will close in 0 seconds
This will close in 0 seconds